Autentificare

Cautare in site

Copyright © Toate drepturile rezervate AMF Cluj

Dezactiveaza preloader-ul

Conferinţa Naţională Ziua Medicului de Familie

Societatea Naţională de Medicina Familiei, în parteneriat cu Asociaţia ”Asclepios” a Medicilor de Familie / Medicină Generală Alba și Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, vă invită la un eveniment special pe care-l sărbătorim în fiecare an care să ne ofere oportunitatea de a ne întâlni, de a schimba informații și de a învăța din experiența noastră.  

Conferinţa Naţională Ziua Medicului de Familie se va desfășura în perioada 2-5 iunie 2022, la Alba Iulia, într-un format hibrid.

Această formulă va permite participanților să se alăture fizic în Alba Iulia sau online prin intermediul platformei interactive creată pentru eveniment cnmf.mediamed.ro. Aceasta din urmă va asigura ca participanții care urmăresc conferința online să aibă o experiență dinamică și plină de conținut științific, la fel ca cei de la fața locului.

Colegii noștri din cadrul Comitetului Științific au pregătit pentru această ediție o agendă diversă dorindu-și să reunească medicii de familie din țară, dar și medici de alte specialități, cu scopul de a dezbate și pentru a rezolva câteva dintre problemele presante ale practicii medicinei de familie, spre beneficiul pacienților.

Lectorii, constituiți în grupurile de lucru patronate de Societatea Națională de Medicina Familiei, vor oferi abordări aplicate, pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistică, strategii de dezvoltare organizațională etc.

Dorim ca medicii de familie, care sunt interfața dintre sistemul medical şi pacient, să fie permanent conectați la ultimele noutăți și să aibă la îndemână instrumente de informare și formare profesională de cea mai înaltă calitate, dar și despre utilizarea lor în practica de zi cu zi.

Vă invităm să vă înscrieți la conferință în funcție de tipul de participare dorit: fizic sau online, fiind necesară înregistrarea dumneavoastră în prealabil pe site-ul evenimentului.

Vă încurajăm să participați în număr cât mai mare la sesiunile științifice din cadrul acestui eveniment și vă dorim să profitați de fiecare moment al Conferinței, petrecând alături de noi zile frumoase de primăvară la Alba Iulia!

Cu prietenie,

Dr. Dina Mergeani
Preşedinte, Societatea Naţională de Medicina Familiei

https://snmf.ro/2022/04/13/conferinta-nationala-ziua-medicului-de-familie-se-va-desfasura-in-perioada-2-5-iunie-2022/

Distribuie:

Etichete: Conferinta Nationala,SNMF,Ziua Medicului de familie 2022