Autentificare

Cautare in site

Copyright © Toate drepturile rezervate AMF Cluj

Dezactiveaza preloader-ul

FORUMUL "Abordarea Pacientului prin Colaborare Interdisciplinară și Management Integrat", Cluj-Napoca, 8-9 iunie 2023

Suntem onorați să vă invităm la Forumul ,,Abordarea Pacientului prin Colaborare Interdisciplinară și Management Integrat”, desfășurat la Cluj-Napoca, în data de 8 – 9 Iunie 2023, în Aula “Iuliu Hațieganu” a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, strada Gheorghe Marinescu nr. 23. Evenimentul va fi creditat cu 12 puncte EMC.

Forumul își propune să atragă atenția asupra abordării integrate și multidisciplinare în tratarea pacienților, prin implicarea diferitelor specialități medicale pentru a oferi cele mai actuale și inovative soluții de profilaxie și tratament.

În cadrul evenimentului se va pune accentul pe circuitul pacientului în sistem, prin identificarea celor mai bune practici în vederea îmbunătățirii calității îngrijirii pacienților, precum și a optimizării proceselor de management sanitar.

Forumul va reuni cadre medicale și universitare din diverse specialități, reprezentând o oportunitate valoroasă de a împărtăși idei și experiențe cu specialiști ai altor sectoare medicale.

Va asteptam cu drag!

https://elitemedicale.ro/abordarea-pacientului-prin-colaborare-interdisciplinara-si-management-integrat/

Distribuie:

Etichete: Forum,Colaborare interdisciplinara,Management integrat